Afval shakes

Er zijn uiteenlopende manieren om af te vallen. Een daarvan is het gebruik van afval shakes. Veel mensen kiezen voor deze methode, wat niet zo verwonderlijk is, want afvalshakes zijn snel, makkelijk en handig, zowel thuis, op het werk als onderweg. Een kant-en-klare shake kun je natuurlijk meteen drinken. De variant in poedervorm is echter ook vlug te maken: je lengt hem simpelweg aan met wat water, even schudden in de shaker en hij is klaar om te worden gedronken.

lees meer

Shake Aardbei – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Banaan – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Caramel – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Chocolade – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Chocolade Peer – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Kwark Abrikoos – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Mix – DeliNutri

 13,95
Bestellen

Shake Pure Chocolade – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Stracciatella – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Tiramisu – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Vanille – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Yoghurt Bosvruchten – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Afvalshakes: volop keus in smaak

In de webshop van Dieetland bieden we afval shakes in verschillende lekkere smaken aan, zoals banaan, aardbei, bosvruchten, chocolade, vanille en karamel. Ze hebben een zachte, romige structuur en zijn prettig om te drinken. Afvalshakes zijn erg geschikt als je een eiwitdieet volgt: er zitten weinig koolhydraten in, waardoor ze bijdragen aan jouw gewichtsverlies. Ze bevatten echter wel veel hoogwaardige eiwitten, waardoor ze een goed gevoel van verzadiging geven en zorgen dat je tijdens het afvallen je spiermassa behoudt.

Voor elke fase

Wil je met afval shakes gewicht verliezen, dan kun je jouw ontbijt, middagmaaltijd en/of avondmaaltijd vervangen door een shake. Dat kan overigens in elk stadium van het eiwitdieet: in de eerste, meest strikte fase en ook in de latere drie, wat minder strenge fases. Als je net begonnen bent, zal je jouw gebruikelijke boterhammen wellicht missen, maar de meeste mensen raken al gauw gewend aan de afvalshakes.

Variatie

Ben je nog niet bekend met shakes? Bestel dan gerust verschillende varianten en probeer ze op je gemak uit. Wat denk je van een kant-en-klare romige chocoladeshake als ontbijt? Of van een fruitige bananenshake in poedervorm bij de lunch, zodat je er in de middag weer tegenaan kunt? Heb je eenmaal jouw favoriete smaken ontdekt, dan kun je ze natuurlijk afwisselen. Variëren maakt het makkelijker om het afvallen met shakes ook op de langere termijn vol te houden.