Afvallen met shakes

Er zijn verschillende manieren om gewicht te verliezen. Een daarvan is afvallen met shakes. Veel mensen vinden het een prettige en makkelijke methode. Verwonderlijk is dat niet, want shakes zijn erg handig voor thuis, onderweg of op het werk. Kant-en-klare shakes kun je uiteraard meteen gebruiken. Shakes in poedervorm moeten in een shaker met water worden gemengd, maar zijn binnen een paar tellen klaar om te worden gedronken. Afvallen met shakes is dus heel eenvoudig en vlug.

lees meer

Shake Aardbei – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Banaan – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Caramel – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Chocolade – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Chocolade Peer – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Kwark Abrikoos – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Mix – DeliNutri

 13,95
Bestellen

Shake Pure Chocolade – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Stracciatella – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Tiramisu – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Vanille – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Yoghurt Bosvruchten – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Afvallen shakes

In de webshop van Dieetland vind je afvallen shakes in verschillende lekkere smaken, zoals vanille, chocolade, karamel, aardbei, bosvruchten en banaan. Ze zijn romig en zacht van structuur en prettig om te drinken. Afvallen shakes passen uitstekend in een eiwitdieet. Ze bevatten namelijk weinig koolhydraten en juist veel eiwitten. Door de lage hoeveelheid koolhydraten verlies je gewicht, terwijl de hoge dosis eiwitten ervoor zorgt dat je jouw spiermassa behoudt en geen hongergevoel krijgt.

Met shakes afvallen

Wil je met shakes afvallen, dan kun je het ontbijt en/of de lunch of het diner vervangen door een shake. Dat kan in elke fase van jouw dieet: zowel in het eerste, strenge fase als in de latere, wat minder strikte fases. In het begin zul je wellicht jouw vertrouwde boterham missen, maar de meeste mensen wennen al snel aan de afvallen shakes.

Proberen en variëren

Is afvallen met shakes nieuw voor jou? Probeer dan gerust verschillende smaken en soorten uit. Bijvoorbeeld een kant-en-klare cappuccino of aardbeien shake om ’s ochtends fit en energiek aan jouw dag te beginnen en een zachte, zoete vanille of chocolade shake in poedervorm voor tussen de middag. Met shakes afvallen is gewoon een kwestie van uitproberen. Zodra je jouw favoriete smaken eenmaal hebt ontdekt, kun je ze onderling afwisselen. Variatie is namelijk belangrijk als je met shakes afvallen langere tijd wilt volhouden.