Eiwitrijk eten is de basis van het eiwitdieet. Als je dit dieet volgt eet je veel hoogwaardige eiwitten, weinig koolhydraten en veel verse groenten. Daarnaast drink je elke dag minimaal 1,5 liter water. Wanneer je begint met eiwitrijk eten schakelt jouw lichaam na 48 uur over op vetverbanding. Hierdoor verlies je gewicht. Dit gehele proces wordt ook wel ketose genoemd. De beste producten om eiwitrijk te eten bestel je gemakkelijk bij Dieetland. Wij zijn een webshop die volledig gespecialiseerd is in dieetproducten voor diverse diëten, waaronder het eiwitdieet.

lees meer

Een greep producten uit ons assortiment eiwitrijk eten

Omelet Champignon – DeliNutri

 13,49
Bestellen

Wok-kip in Zoetzure Saus – Kant en Klaar – Nutrisaveurs

 5,65
Bestellen

Pannenkoek Appel Caramel – DeliNutri

 13,49
Bestellen

Bruin Brood – Kant en Klaar – DeliNutri

 2,99
Bestellen

Reep Cranberry Granaatappel Crunch – DeliNutri

 13,49
Bestellen

Groentesoep – DeliNutri

 13,49
Bestellen

Reep Crunchy Caramel – DeliNutri

 13,49
Bestellen

Wafels Vanille – DeliNutri

 11,49
Bestellen

Koekjes Appel Kaneel – DeliNutri

 9,49
Bestellen

Pudding Yoghurt Bosvruchten – DeliNutri

 13,49
Bestellen

Bekijk hieronder ons assortiment eiwitrijk eten per eetmoment

Ontbijt (108)

Lunch (86)

Warme maaltijd (44)

Tussendoortje (62)

Eiwitrijk eten wordt gemakkelijker door de producten van Dieetland

Wanneer je eiwitrijk gaat eten, houd je zes eetmomenten per dag aan. Dit is nodig om jouw stofwisseling goed op gang te houden. Ook zorgt het ervoor dat je geen hongergevoel krijgt. Door gebruik te maken van de producten van Dieetland heb je veel variatie in jouw eetpatroon en is het dieet gemakkelijker vol te houden.

De verschillende fases van het eiwitdieet

Het eiwitdieet is opgebouwd in vier fases. De eerste fase is streng en hierin vervang je alle maaltijden en snacks door eiwitrijk eten. Het is hierbij van belang dat je dagelijks 80 gram proteïne en maximaal 50 gram koolhydraten binnenkrijgt. Tevens is het eerste stadium ook de periode waarin je het meeste afvalt. In de verschillende fases die volgen vervang je steeds meer eiwitrijk eten door normale maaltijden. Hierdoor went jouw lichaam aan de normale hoeveelheid koolhydraten en blijf het gewicht stabiel.

Ruim assortiment met tussendoortjes, shakes en diverse maaltijden

Denk je erover na om het eiwitdieet te volgen? Of eet je al eiwitrijk? Bestel dan snel de tussendoortjes, shakes en zelfs gehele maaltijden via Dieetland. Wanneer je meer dan 60 euro besteedt in onze webshop, betaal je geen verzendkosten. Wil je meer informatie? Bel dan naar 085-4011335.