Eiwitrijke producten bestel je eenvoudig via Dieetland

Door het eten van eiwitrijke producten en het volgen van het eiwitdieet verlies je gewicht en is het volgen van een dieet gemakkelijk vol te houden. Het basisprincipe is dat je veel eiwitrijke producten en weinig koolhydraten eet. Daarbij drink je dagelijks minimaal 1,5 liter water en neem je naast de eiwitproducten ook voldoende verse groenten. Jouw lichaam gaat door de beperkte koolhydraatconsumptie over op andere bronnen van energie: schakelt over op eiwitdieet producten, dan start na ongeveer 48 uur de verbranding van lichaamsvet, waarmee het gewichtsverlies begint. Dit proces heet ketose. Wil je meten of jouw lichaam inderdaad in ketose is? Gebruik dan de handige ketosestrips.

lees meer

Een greep uit ons assortiment eiwitrijke producten

Shake Aardbei – DeliNutri

 13,49
Bestellen

Omelet Champignon – DeliNutri

 13,49
Bestellen

Wok-kip in Zoetzure Saus – Kant en Klaar – Nutrisaveurs

 5,65
Bestellen

Pannenkoek Appel Caramel – DeliNutri

 13,49

Bruin Brood – Kant en Klaar – DeliNutri

 2,99
Bestellen

Reep Cranberry Granaatappel Crunch – DeliNutri

 13,49
Bestellen

Groentesoep – DeliNutri

 13,49
Bestellen

Reep Crunchy Caramel – DeliNutri

 13,49
Bestellen

Wafels Vanille – DeliNutri

 11,49

Koekjes Appel Kaneel – DeliNutri

 9,49
Bestellen

Smoothie Aardbei – Kant en Klaar

 2,49
Bestellen

Pudding Yoghurt Bosvruchten – DeliNutri

 13,49
Bestellen

Bekijk hieronder ons assortiment eiwitrijke dieet producten per eetmoment

Ontbijt (108)

Lunch (86)

Warme maaltijd (44)

Tussendoortje (62)

Drinken (41)

Hoe val je af door middel van eiwitrijke producten?

De eiwitrijke producten van Dieetland bevatten naast veel eiwitten juist weinig koolhydraten. En dat laatste is nu de truc om af te vallen. Als je minder koolhydraten eet dan jouw lichaam nodig heeft, worden vetreserves aangesproken en val je af. Toch is het ook super fijn dat de producten veel eiwitten bevatten. De eiwitten zorgen voor een verzadigd gevoel. Om de stofwisseling flink aan de gang te houden is het belangrijk de eiwitproducten te verspreiden over zes dagelijkse eetmomenten. Zo eet je regelmatig en krijg je niet de neiging te veel op te scheppen of te gaan snoepen. Bij Dieetland vind je een breed assortiment eiwitdieet producten, zowel voor ’s ochtends, tussen de middag, ’s avonds als tussendoor. Ook verkopen we verschillende lekkere en verfrissende dranken. Met dit brede aanbod van eiwitrijke producten kun je volop afwisselen, zodat je een gevarieerd eetpatroon creëert. Wat denk je van krokante sesamcrackers of zelfgemaakt zonnebloempittenbrood op de ontbijttafel, lunchen met heerlijke champignonsoep of een kaasomelet, bij het diner pasta, pizza of pannenkoeken en tussendoor heerlijke chocoladekoekjes of baconknabbels?

Welke voordelen kent het eten van eiwitproducten?

Eiwitrijke producten hebben veel pluspunten. Ze geven onder meer een goede verzadiging, zodat je tijdens de hoofdmaaltijden minder eet en tussendoor geen trek krijgt. Om het maar eens simpel uit te drukken: je zit met eiwitdieet producten eerder en langer vol. Het kost jouw lichaam bovendien veel energie om eiwitproducten te verteren, waardoor meer lichaamsvet wordt verbrand. Daarnaast is jouw lichaam tijdens het afvallen goed beschermd tegen spierverlies. Dat is op zich al prettig, maar spieren verbruiken ook nog eens veel energie, wat weer bijdraagt aan het gewichtsverlies.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over eiwitrijke producten? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer: 085-4011335. Wij beantwoorden jouw vragen graag. Heb je besloten om het eiwitdieet te volgen? Bestel dan snel de eiwitrijke producten uit onze uitgebreide assortiment!