Met behulp van eiwitshakes afvallen

Veel mensen willen met het drinken van een eiwitshake afvallen. En dat is een goede keus, want het gebruik van shakes met weinig koolhydraten en veel hoogwaardige eiwitten is een doeltreffende en handige methode om gewicht te verliezen. Het handige zit ‘m vooral in het gemak. Shakes zijn meteen of binnen een paar tellen klaar en kunnen in allerlei situaties worden gedronken: niet alleen thuis, maar ook onderweg of op de werkvloer.

lees meer

Shake Aardbei – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Banaan – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Caramel – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Chocolade – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Chocolade Peer – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Kwark Abrikoos – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Mix – DeliNutri

 13,95
Bestellen

Shake Pure Chocolade – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Stracciatella – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Tiramisu – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Vanille – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Yoghurt Bosvruchten – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Wil je door middel van een eiwitshake afvallen?

Bij Dieetland is een ruime sortering eiwitshakes verkrijgbaar waarmee je kunt afvallen. We bieden zowel kant-en-klare shakes (die je direct kunt drinken) als varianten in poedervorm (die je in een shaker met water mixt en binnen een paar seconden kunt gebruiken). We hebben ze in diverse lekkere smaken, zoals banaan, aardbei, bosvruchten, vanille, karamel en chocolade. Welke eiwitshake je ook kiest, het heeft altijd een zachte, romige structuur en geeft een prettig mondgevoel dat doet denken aan de bekende milkshake.

Gewicht verliezen zonder trek

Met een eiwitshake afvallen past prima in een eiwit- of koolhydraatarm dieet. De shake bevat namelijk een laag gehalte aan koolhydraten en juist een hoge concentratie eiwitten. Door de weinige koolhydraten verbrandt je lichaamsvet en verlies je gewicht, terwijl de vele hoogwaardige eiwitten ervoor zorgen dat je goed verzadigd bent, geen trek krijgt en geen spiermassa verliest.

Wennen en variëren

Wanneer je met eiwitshakes wilt afvallen, kun je de reguliere maaltijden vervangen door een shake. Dan kan zowel in de eerste, strikte fase van jouw dieet als in de latere, steeds minder strenge stadia. Sommige mensen missen in het begin hun vertrouwde boterhammen, maar verreweg de meesten van hen wennen al gauw aan de eiwitshake. En wil je tóch een keer een boterham? Dan hebben we daar smakelijke koolhydraatarme, eiwitrijke boterhammen voor. Probeer vooral veel verschillende soorten shakes en smaken uit en ontdek jouw eigen favorieten. Wissel ook regelmatig af, zodat je gevarieerd geniet en het dieet niet eentonig wordt en makkelijker vol te houden is. Heb je een keer geen zin in een shake? Kies dan voor een van onze repen.

Bestel jouw eiwitshakes snel en begin met afvallen!

Wil je afvallen door middel van eiwitshakes? Bestel de shakes dan vandaag nog in onze webshop. Wanneer je vandaag namelijk de bestelling plaatst voor 23.00 uur, wordt deze op werkdagen dezelfde dag nog verzonden. Bestel je op een zondag? Die dag verzenden we nog tot 18.00 uur. Heb je vragen over onze producten? Neem dan contact op via het telefoonnummer: 085-4011335. Onze medewerkers beantwoorden jouw vragen graag!