Eiwitshakes

Wil je gewicht verliezen of ben je afgevallen en wil je jouw slanke figuur behouden? Dan zijn eiwitshakes een goede oplossing als je weinig gelegenheid, tijd of zin hebt om een maaltijd klaar te maken. Een eiwitshake is eenvoudig, snel en vervangt jouw ontbijt, middagmaaltijd en diner op een lekkere en volwaardige manier. Eiwitshakes bevatten weinig koolhydraten en juist een hoge dosis hoogwaardige eiwitten. Hierdoor geven ze een goede verzadiging en helpen ze effectief bij het afvallen.

lees meer

Shake Aardbei – DeliNutri

 13,49
Bestellen

Shake Banaan – DeliNutri

 13,49
Bestellen

Shake Caramel – DeliNutri

 13,49
Bestellen

Shake Chocolade – DeliNutri

 13,49
Bestellen

Shake Chocolade Peer – DeliNutri

 13,49

Shake Kwark Abrikoos – DeliNutri

 13,49
Bestellen

Shake Mix – DeliNutri

 14,99

Shake Pure Chocolade – DeliNutri

 13,49
Bestellen

Shake Stracciatella – DeliNutri

 13,49
Bestellen

Shake Tiramisu – DeliNutri

 13,49
Bestellen

Shake Vanille – DeliNutri

 13,49
Bestellen

Shake Yoghurt Bosvruchten – DeliNutri

 13,49
Bestellen

Eiwitshake: hoe werkt het?

In een eiwitshake zitten, zoals eerder aangegeven, weinig koolhydaten. Hierdoor wordt jouw lichaam gedwongen andere energiebronnen te zoeken. Het verbrandt vervolgens jouw eigen lichaamsvet, waardoor je gewicht verliest. Door de lekkere smaak, de romige structuur en de hoge concentratie eiwitten krijg je een voldaan gevoel, zodat je koolhydraatrijke tussendoortjes makkelijk kunt weerstaan en genoeg energie hebt tot aan de volgende maaltijd. Veel mensen ervaren het gebruik van eiwitshakes als een prettige afvalmethode, die door de vele variatiemogelijkheden goed vol te houden is.

Eiwitshakes kopen

In de webshop van Dieetland kun je eiwitshakes kopen in verschillende smaken, zoals banaan, aardbei, lemon, rode vruchten, mandarijn met kokos, karamel, koffie en chocolade. De eiwitshake kent twee varianten: kant-en-klaar en in poedervorm. De kant-en-klare versie kun je meteen drinken, wat vooral onderweg en tijdens drukke periodes op jouw werk erg handig is. De variant in poedervorm is overigens ook vlug klaar: een beetje water erbij, een paar tellen schudden in de shaker en je hebt een heerlijke, voedzame shake. Uiteraard kun je bij Dieetland beide soorten eiwitshakes kopen.

Eenvoudig en snel

Eiwitshakes kopen gaat bij Dieetland eenvoudig en snel. Je selecteert de shakes van jouw keuze, betaalt op een manier die je het beste uitkomt en binnen één of twee werkdagen heb je ze in huis. Voor 23.00 uur besteld betekent dat ze nog diezelfde werkdag worden verzonden.