Eiwitten shake

De eiwitten shake is zowel geschikt voor het eiwitdieet als voor het koolhydraatarme dieet. Hij bevat namelijk veel hoogwaardige eiwitten en juist weinig koolhydraten, waardoor hij op een effectieve manier bijdraagt aan jouw gewichtsverlies.Bovendien krijg je geen hongergevoel en hoef je niet bang te zijn om spiermassa te verliezen. Een eiwitshake is eenvoudig te maken en is snel klaar, waardoor hij de ideale oplossing vormt als je het druk hebt of niet in de gelegenheid bent om een volledige maaltijd te bereiden.

lees meer

Shake Aardbei – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Banaan – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Caramel – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Chocolade – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Chocolade Peer – DeliNutri

 12,95

Shake Kwark Abrikoos – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Mix – DeliNutri

 13,95
Bestellen

Shake Pure Chocolade – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Stracciatella – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Tiramisu – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Vanille – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Yoghurt Bosvruchten – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Eiwitshake: hoe zit het precies?

In een eiwitten shake zitten, zoals al vermeld, weinig koolhydraten. Jouw lichaam zoekt hierdoor naar andere bronnen van energie en gaat over op de verbranding van jouw lichaamsvet, wat ervoor zorgt dat je afvalt. Een eiwitshake is romig en bevat een hoge dosis eiwitten. Dit geeft een voldaan gevoel, zodat je tussen de maaltijden niet zo snel naar koolhydraatrijke snacks grijpt en het makkelijk volhoudt tot het volgende eetmoment. De eiwitten shake wordt door veel mensen gezien als een prettige methode voor gewichtsverlies, onder andere door de vele mogelijkheden voor variatie en door het verzadigende gevoel, waardoor het gemakkelijk vol te houden is.

Diverse lekkere smaken

In de webshop van Dieetland is de eiwitshake verkrijgbaar in diverse lekkere smaken, zoals chocolade, karamel, koffie, aardbei, rode vruchten, banaan en lemon. Je kunt kiezen tussen twee varianten: kant-en-klare shakes en shakes in poedervorm. Die eerste kun je meteen drinken, wat erg handig is als je weinig tijd hebt of als er geen water beschikbaar is. De shake in poedervorm is overigens ook gauw klaar: je voegt een beetje water toe, schudt het geheel in de shaker en je hebt in een mum van tijd een heerlijke, snelle maaltijdvervanger. Door minder water aan het poeder toe te voegen kun je overigens ook pudding maken. Fijn voor de afwisseling en lekker als je trek hebt in een kommetje zuivel.