Proteine shake

Wil je afvallen of jouw gewicht stabiel houden en volg je het eiwitdieet? Dan is een proteine shake een goede oplossing als je weinig tijd, gelegenheid of zin hebt om een maaltijd te bereiden. Proteine shakes zijn snel, makkelijk en vormen goede, volwaardige vervangers voor het ontbijt, de lunch en het avondeten. Ze bevatten veel hoogwaardige eiwitten en weinig koolhydraten, waardoor ze een goede verzadiging geven en effectief bijdragen aan jouw gewichtsverlies.

lees meer

Shake Aardbei – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Banaan – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Caramel – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Chocolade – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Chocolade Peer – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Kwark Abrikoos – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Mix – DeliNutri

 13,95
Bestellen

Shake Pure Chocolade – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Stracciatella – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Tiramisu – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Vanille – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Shake Yoghurt Bosvruchten – DeliNutri

 12,95
Bestellen

Proteineshakes: hoe werken ze?

In een proteine shake zitten, zoals al gezegd, niet alleen veel eiwitten, maar ook weinig koolhydraten. Hierdoor gaat jouw lichaam op zoek naar andere bronnen van energie. Die vindt het in jouw eigen lichaamsvet, dat vervolgens wordt verbrand, waardoor je afvalt. Door de romige structuur, de lekkere smaak en de hoge concentratie eiwitten zorgen proteine shakes voor een voldaan gevoel, zodat je niet snel naar koolhydraatrijke tussendoortjes grijpt en makkelijk vooruit kunt tot de volgende maaltijd. Veel mensen vinden het een prettige methode, die bovendien (door de vele mogelijkheden voor afwisseling) ook op de langere termijn goed vol te houden is.

Diverse smaken en varianten

In de webshop van Dieetland vind je een ruime keus aan heerlijke smaken, zoals aardbei, banaan, karamel, chocolade, lemon, vanille, koffie en rode vruchten. De proteine shakes zijn verkrijgbaar in poedervorm en in een kant-en-klare variant. Die laatste is vooral handig als je geen tijd of gelegenheid hebt om de proteine shake te bereiden, zoals onderweg op of tijdens drukke momenten op jouw werk. Overigens zijn proteine shakes in poedervorm ook snel klaar: je voegt er gewoon wat water aan toe, even schudden in de shaker en je kunt ze direct drinken of eten. Eten? Ja, eten kan ook. Doet je er meer water bij dan wordt het een milkshake (die je uiteraard drinkt). Voeg je minder water toe, dan wordt het een pudding om lekker op te eten.