Koop nu en betaal over 14 dagen met AfterPay

Indien je eerst jouw bestelling wilt ontvangen en pas 14 dagen later wilt betalen, dan is dat mogelijk bij Dieetland. AfterPay voert voor Dieetland het volledige achteraf betaalproces uit. Dit houdt in dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via de e-mail ontvangt om uw bestelling te betalen, nadat uw bestelling is verstuurd.

Om van AfterPay gebruik te kunnen maken, dien je bij de kassa bij de betaalwijze te kiezen voor “AfterPay”. Om jouw verzoek om achterafbetalen met acceptgiro goed te keuren, voert AfterPay een gegevenscontrole uit, waarvoor je gevraagd zal worden om wat aanvullende gegevens in te vullen, zoals jouw geboortedatum. AfterPay hanteert hierbij een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Je krijgt vervolgens binnen enkele seconden te zien of jouw verzoek is goedgekeurd. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot achterafbetaling met acceptgiro niet geautoriseerd (goedgekeurd) worden, dan kun je natuurlijk uw bestelling betalen met een van onze andere betaalmethodes.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Klik hier voor de betalingsvoorwaarden van AfterPay.