Bolero limonade

Naast smakelijk en gezond eten wil je natuurlijk ook lekker en verantwoord drinken. Dat kan met de vruchtenlimonades van Bolero. Deze verfrissende dranken zijn vrij van suiker, gluten en lactose en bevatten geen calorieën. Bovendien zitten er geen conserveringsmiddelen in en zijn ze alleen gekleurd met natuurlijke kleurstoffen. Hierdoor is Bolero limonade een uitstekende dorstlesser tijdens het volgen van een dieet, maar ook voor mensen die bijvoorbeeld vanwege diabetes op hun voeding moeten letten.

lees meer

Bolero Limonade Citroen

 4,99
Bestellen

Bolero Limonade Sinaasappel

 4,99
Bestellen

Bolero Limonade Ananas

 4,99
Bestellen

Bolero Limonade Multivitamine

 4,99
Bestellen

Bolero Limonade IJsthee Citroen

 4,99

Bolero Limonade Frambozen

 4,99
Bestellen

Bolero Limonade Banaan & Aardbei

 4,99
Bestellen

Bolero Limonade Peer

 4,99
Bestellen

Bolero Limonade Exotic

 4,99
Bestellen

Bolero Limonade Cola

 4,99
Bestellen

Bolero Limonade Cherry Cola

 4,99
Bestellen

Bolero Limonade Sticks Citroen

 2,15

Voor thuis, werk en onderweg

Bolero limonade is poederlimonade in een klein zakje dat weinig ruimte inneemt en makkelijk mee te nemen of op te bergen is. Deze fruitige drank is in de webshop van Dieetland verkrijgbaar in twee formaten. Bolero Sticks is een doosje met 12 zakjes; van elk kun je een halve liter heerlijke limonade maken. Dit formaat is vooral erg handig voor onderweg of op het werk: de zakjes zijn namelijk zo klein dat je ze makkelijk in jouw jas- of broekzak steekt. Original bestaat uit een doosje met 12 zakjes om per keer anderhalve liter limonade te bereiden. Zo heb je thuis in een handomdraai een grote fles of kan, waaruit je telkens een glas lekkere limonade kunt schenken. De doos past trouwens met gemak in een keukenkastje en is eenvoudig te bewaren.

Verschillende smaken

In de webshop van Dieetland vind je Bolero limonade in verschillende smaken. Van de Sticks hebben we onder andere sinaasappel, citroen, aardbei, perzik, bosvruchten, multivitamine, ijsthee citroen en ijsthee perzik. Original verkopen we onder meer in de smaken appel, cassis, kiwi, mango, ananas, honingmeloen en cola. De limonades zijn simpel te maken en snel klaar. Je doet de poeder in een fles of kan, even schudden of roeren en binnen een paar tellen is jouw drankje klaar. Bolero bevat nauwelijks koolhydraten. Overigens staat op elke verpakking aangegeven hoeveel koolhydraten en andere voedingsstoffen de limonade bevat, zodat je precies weet wat je binnenkrijgt.