Eiwitrijk voedsel bestel je eenvoudig via Dieetland

Wanneer je een eiwitdieet volgt, eet je veel eiwitrijk voedsel met weinig koolhydraten en verse groenten en drink je minstens 1,5 liter water per dag. Het eiwitdieet is een effectieve en veelgebruikte methode om af te vallen. Door de beperkte inname van koolhydraten gaat jouw lichaam op zoek naar andere energiebronnen. Zo’n 48 uur na de start van het eiwitdieet gaat jouw lichaam over op het verbranden van vet, waarmee het gewichtsverlies begint. Dit proces noemen we ketose. Erg handig zijn de ketosestrips die meten of jouw lichaam na de overgang op proteïnerijk voedsel al dan niet in ketose is geraakt.

lees meer

Een greep uit ons assortiment eiwitrijke producten

Shake Aardbei – DeliNutri

 13,49
Bestellen

Omelet Champignon – DeliNutri

 13,49
Bestellen

Wok-kip in Zoetzure Saus – Kant en Klaar – Nutrisaveurs

 5,65
Bestellen

Pannenkoek Appel Caramel – DeliNutri

 13,49
Bestellen

Bruin Brood – Kant en Klaar – DeliNutri

 2,99
Bestellen

Reep Cranberry Granaatappel Crunch – DeliNutri

 13,49
Bestellen

Groentesoep – DeliNutri

 13,49
Bestellen

Reep Crunchy Caramel – DeliNutri

 13,49
Bestellen

Wafels Vanille – DeliNutri

 11,49

Koekjes Appel Kaneel – DeliNutri

 9,49
Bestellen

Smoothie Aardbei – Kant en Klaar

 2,49
Bestellen

Pudding Yoghurt Bosvruchten – DeliNutri

 13,49
Bestellen

Bekijk hieronder ons assortiment eiwitrijke dieet producten per eetmoment

Ontbijt (108)

Lunch (86)

Warme maaltijd (44)

Tussendoortje (62)

Drinken (41)

Een ruim assortiment met eiwitrijk voedsel zodat je veel kunt afwisselen

Om jouw stofwisseling goed op peil te houden is het van belang het eten van proteïnerijk voedsel te verspreiden over zes momenten binnen de dag. Je kunt dus geregeld iets nemen en krijgt geen trek. In de webshop van Dieetland vind je een brede sortering eiwitrijk voedsel: producten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor, maar ook diverse dranken, zodat je volop kunt afwisselen en het dieet niet moeilijk vol te houden is. Wat denk je bijvoorbeeld van zelfgebakken brood of krokante zonnebloempittencrackers in de ochtend of van kippensoep met toast tussen de middag? Ook voor de warme maaltijd is er een ruime keus: we hebben onder andere aspergesoep, pizza, pasta, rijst, pannenkoeken en handige kant en klaar maaltijden vol hoogwaardige eiwitten.

Wat zijn de pluspunten van proteïnerijk voedsel?

De voordelen van eiwitrijk voedsel zijn talloos. Proteïnerijk voedsel geeft bijvoorbeeld een goede verzadiging, waardoor je tijdens de maaltijden minder eet en tussen de maaltijden door geen honger hebt. Je zit eerder en langer vol, om het maar eens eenvoudig uit te drukken. Daarnaast kost het jouw lichaam veel energie om de eiwitten te verteren, waardoor je meer vet verbrandt. De hoogwaardige eiwitten beschermen jouw lichaam bovendien tegen het verlies van spiermassa. Wat op zich al prettig is, maar ook omdat spieren veel energie vragen, wat de vetverbranding weer ten goede komt.

Vul jouw digitale winkelmand snel!

Wil je een eiwitdieet volgen? Bestel dan eiwitrijk voedsel via Dieetland. Wanneer jouw bestelling meer dan 60 euro bedraagt, betaal je geen verzendkosten. Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Dit doe je door te bellen naar 085-4011335. Onze medewerkers helpen je graag en staan elke werkdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur voor je klaar!