Sukrin
Sukrin is een natuurlijke suikervervanger op basis de zoetstof Erythritol. Hij smaakt gewoon naar suiker. Sukrin heeft 75% van de zoetkracht van gewone suiker, dus heb je er iets meer van nodig.
Bevat 0 gram netto koolhydraten en 0 calorieën.
Wil je Sukrin in plaats van suiker gebruiken bij het bakken? Houd dan als richtlijn aan dat je voor elke 75 gram suiker 100 gram Sukrin nodig hebt. Als je iets wilt maken waarbij deeg moet rijzen, denk er dan aan dat maximaal 20% van de totale ingrediënten uit Sukrin mag bestaan. Anders kan de gist zijn werk niet goed doen. Indien je toch meer dan 20% aan Sukrin nodig heeft, dan adviseren wij om Sukrin+ te gebruiken. De Sukrin+ is namelijk 2x zo zoet als suiker, waardoor je er minder van nodig hebt.
Inhoud: 500 g
Mandy Bosveld (geverifieerde eigenaar) –
Een hele goede vervanger voor suiker. Erg fijn als je iets moet maken waar suiker in hoort te zitten. Ik heb het laatst gebruikt om te gebruiken in slagroom. Het verschil met echte suiker proef je niet.